Op woensdag 28-09-2022 om 07:00 in de ochtend is onze penningmeester Adrie Labee op 64 jarige leeftijd overleden. Adrie was al een tijdje ziek ten gevolge van slokdarmkanker.

Adrie Labee was sinds 01-03-2019 penningmeester en lid van het bestuur. Adrie was een persoon die zich helemaal vast beet in de rol van penningmeester. Alles wat uitgezocht moest worden kon je aan Adrie overlaten, hij ging er dan helemaal voor om te zorgen dat de jachthaven er voordeel bij kreeg. 
Ook was er niets te min voor Adrie, als er werkzaamheden uitgevoerd moesten worden of het nou trottoir tegels leggen, schuren of schilderen was, het maakt hem niets uit. Hij was er altijd. 

Adrie had nog zo graag bij ons gebleven, hij had het zo naar zijn zin op de haven. Maar helaas hebben we hem moeten laten gaan en zullen we hem altijd herinneren als een rechtvaardig, strijdvaardig en enthousiaste persoonlijkheid.

Adrie bedankt en we gaan je missen !!!

Wij wensen Gummara, Ilona, Ed, René en Djoro en de kleinkinderen veel sterkte toe in dit grote verlies.

Hier Adrie Labee – Hét nationaal condoleanceregister kunt u een eigen bericht schrijven in het online condoleance register dat we hebben geopend.

Wilt u een kaart sturen dan kan dat naar Familie Labee, Bunschotenstraat 95, 5043 BB te Tilburg.