Jachthaven Aquapelle

Welkom bij Jachthaven Aquapelle

Bent u nog opzoek naar een winter ligplaats in het water voor uw boot van oktober t/m 31 maart 2022. We hebben nog enkele ligplaatsen vrij van 6 meter t/m 14 meter. Heeft u interesse kijk dan op https://www.aquapelle.nl/aanvraag-winterligplaats/ of neem contact op via email info@aquapelle.nl. Uw aanvraag wordt dan in behandeling genomen. Is er een geschikte ligplaats vrij dan nemen wij met u contact op.
 
Jachthaven Aquapelle is een mooie en rustige haven gelegen in Sprang - Capelle aan 't Oude Maasje. De Jachthaven heeft 150 ligplaatsen en is voorzien van moderne en mooie faciliteiten.
 

De Jachthaven ligt centraal in het recreatieve Midden Brabant. Via 't Oude Maasje en de Amer bevindt u zich zo in het Nationaal Park De Biesbosch.

Met het openbaar vervoer of per fiets kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan de stad Waalwijk, Het Nationaal Park Loonse en Drunense duinen en het Attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel.

Tevens heeft de jachthaven sinds kort weer een actieve activiteiten commissie die verschillende activiteiten organiseert in de haven. Ook is er een gezellige kantine "Bij Pelle". In het zomerseizoen is deze voor de ligplaatshouders en passanten in het weekend geopend.

Kom gerust eens aan en vraag aan de havenmeester naar de mogelijkheden en als passant bent u natuurlijk ook altijd welkom.
 
Wij maken ook gebruik van de groenste stroom van Nederland.

Pure Energie groene stroom